artikel

Café Top 100 2015 nr. 39: De Mug, Middelburg

Café

Braai Tapperij De Mug bestaat ruim 41 jaar en geniet bekendheid in Middelburg en ver daarbuiten. Wie als toerist niet bij De Mug is geweest, is niet op Walcheren geweest. Niet alleen toeristen weten De Mug te vinden, ook lokale bier- en caféliefhebbers houden van deze ouderwets gezellige zaak.

Café Top 100 2015 nr. 39: De Mug, Middelburg

Zelfs de burgemeester komt er graag. Gastvrijheid en service zijn al jaren onveranderd hoog, Mikkie van Ossenbruggen en haar team weten een echt huiskamergevoel neer te zetten. En dat gevoel past naadloos in de authentieke sfeer, met vaten achter de bar en bloemen op tafel. Dit is gewoon een heel fijn café, een voormalig nummer één zelfs – in 2004 – en we bevelen eenieder die Middelburg bezoekt dan ook van harte aan naar 
De Mug te gaan en het eigen bier Mug Bitter te proeven of een van de andere bieren op de uitgebreide kaart. Voor wie echt niet meer naar huis kan, of wil, is er hotel De Mug. In een historisch pand, met twee suites en twee kamers, aan de Kromme Weele.

Eigenaar: Mikkie van Ossenbruggen
Site: Demug.nl


Prijs: fluitje € 2,20 / koffie € 2,20

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels