artikel

Café Top 100 2015 nr. 44: Kadinsky, Tilburg

Café

Biercafé Kandinsky scoort al jaren bovengemiddeld, en stoomt dan ook langzaam op in de lijst. Intussen is het linkerrijtje bereikt, en dat is meer dan terecht. ‘Hier wordt genoten, niet gegoten’ staat op het krijtbord buiten op de stoep.

Café Top 100 2015 nr. 44: Kadinsky, Tilburg

Binnen veel donker hout, een centrale bar, emaillen bierborden en andere ‘bierige relikwieën’. Geheel van deze tijd: het café heeft een levendige en actuele facebookpagina. Bij binnenkomst worden we niet één keer, maar door elke medewerker opnieuw begroet. Leuk! We zoeken een plek waar we in alle rust van ons bier kunnen genieten, want dat is hier de bedoeling. Het Tilburgse café heeft liefst meer dan tweehonderd bieren op de kaart, waarvan altijd acht op tap. Wie ze allemaal proeft, komt op de Kandinsky wall of fame. De bediening kan goed adviseren, knap bij zo’n imposante bierkaart. Bij de bestelde – en lastige – Duchesse de Bourgogne is het welgemeende commentaar: ‘wel wat zuur, daar moet je van houden.’ Heel netjes, zo zien we het graag.

Eigenaren: Fred en Petra Boers
Site: Biercafe-kandinsky.nl

Prijs: fluitje € 2,30 / koffie € 1,95

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels