artikel

Café Top 100 2015 nr. 50: Dudok, Rotterdam

Café

Deze stadsbrasserie huist in een mooie architectonische entourage. Het voormalig hoofdkantoor van Nationale Nederlanden is al sinds 1991 de stek van Dudok Rotterdam. De jury wordt bij binnenkomst begroet door een vriendelijke, verzorgd uitziende medewerker.

Café Top 100 2015 nr. 50: Dudok, Rotterdam

Gezeten aan de leestafel, worden we binnen enkele minuten geholpen. De prachtige verse bloemen op de leestafel zijn een blikvanger. De presentatie van de medewerkers is verzorgd en professioneel. Wit overhemd, zwarte broek, sloof en een belt met alles wat je in zo’n groot bedrijf nodig hebt (geld, doekje, handheld). De bediening is goed met de gasten bezig. Een dienblad wordt aan de kant gezet om ons jurylid van dienst te kunnen zijn. Zo zien we het graag. Mensen voelen zich duidelijk prettig, in welke setting ze hier ook zijn. We zien koffie- en theedrinkende vriendinnen, borrelende tweetjes en eenlingen aan de Irish koffie met de krant. Dudok is een mooi bedrijf en een geoliede machine.

Eigenaren: Aad en Bart van der Wel, Lennard Beumer en Ton van Zanten
Site: Dudok.nl

Prijs: fluitje € 2,50 / koffie € 2,40

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels