artikel

Café Top 100 2015 nr. 52: De Posthoorn, Epe

Café

Een bruin café op de Gelderse Veluwe het een aantrekkelijk historisch exterieur en een leuke veranda. De Posthoorn is al eeuwen een horecabedrijf en heeft al een aantal jaren een plek in de Café Top 100. Een topzaak met uitstraling.

Café Top 100 2015 nr. 52: De Posthoorn, Epe

Het bedrijf kent veel vaste gasten die frequent en op vaste tijden terugkomen. We zien een stel dat gezellig samen aan de Leffe Blond zit. Volgens de bedrijfsleider komen ze elke zaterdagmiddag. Rond half zeven schuift een wat ouder echtpaar aan. Omdat ze geen zin hebben om zelf te koken, eten ze een aantal keren per week bij De Posthoorn. Lunchers en dinergasten kunnen à la carte eten, maar er is ook een keuzemenu. Elke maandagavond is er ‘eten wat de pot schaft’: voor € 10 schuiven gasten om half zeven aan onder het motto ‘samen eten en drinken is samen genieten.’ Voor De Posthoorn rijden gasten om. Onder hen de advocaten-broers Anker, fervent fan van deze lijst, als ze bijvoorbeeld een rechtszaak in Arnhem hebben.

Eigenaren: Jacques en Ineke Holthuis
Site: Cafedeposthoorn-epe.nl

Prijs: fluitje € 2,10 / koffie € 2

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels