artikel

Café Top 100 2015 nr. 58: De Witte Aap, Rotterdam

Café

De Witte Aap is niet alleen in Rotterdam een begrip, ook buiten de stads- en zelfs landsgrenzen wordt er positief gesproken over dit Rotterdamse horecabedrijf. Enkele jaren geleden werd het door Lonely Planet zelfs uitgeroepen tot ‘beste bar ter wereld’.

Café Top 100 2015 nr. 58: De Witte Aap, Rotterdam

Daarnaast draagt een strakke Engelstalige promotievideo op YouTube bij aan de internationale promotie van dit prachtige bedrijf. Ons jurylid komt dan ook met een mooie recensie terug en spreekt over een onderscheidend bedrijf. ‘Prachtig interieur, mooie ligging op de hoek, uitstraling en aantrekkingskracht. De sfeer is hip, van deze tijd, een mix van buitenlanders, werkende twintigers en dertigers, creatievelingen en ouderen.’ De Witte Aap is behoort zonder meer tot de beste horecabedrijven van Rotterdam. Het is een van de pareltjes van de Witte de Withstraat, tussen de vele cafés, restaurants en kunstgaleries. Al jaren een vast gezicht in de Café Top 100 of als aanrader. Een stabiel topbedrijf!

Eigenaar: Marco Buitendijk
Site: Dewitteaap.nl

Prijs: fluitje € 2,40 / koffie € 2,10

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels