artikel

Café Top 100 2015 nr. 59: Janssen en Van Dijk, Rotterdam

Café

De zwarte luifels, mooie plantenbakken en glimmende zwarte tegels nodigen uit om op het terras te zitten of het aan de Westewagenstraat gevestigde Rotterdamse bedrijf te betreden. Eenmaal binnen is het sfeervol en gezellig.

Café Top 100 2015 nr. 59: Janssen en Van Dijk, Rotterdam

Een warm bruin interieur met maïsgele plafonds en twee grote kroonluchters. De royale klimaatkast nodigt uit voor een mooi glas wijn. Het klopt hier, laat ons jurylid weten. Wijnbar Janssen en Van Dijk beschikt over een grote variëteit aan open wijnen en een uitgebreide borrelkaart. De borrelhapjes worden luxe gepresenteerd. De bediening is professioneel en vakkundig, en de zaak oogt fris, schoon en verzorgd. De stijgende lijn bij Janssen en Van Dijk zien we terug in de ranglijst van de Café Top 100. Hier wordt met hart en ziel gewerkt en goed voor gasten gezorgd. Gezien de stijgende lijn zal het ons niet verbazen wanneer Janssen en Van Dijk in de toekomst verder oprukt in deze prestigieuze ranglijst.

Eigenaren: Albert van Dijk en 
Saraja Janssen
Site: Wijnbarjanssenenvandijk.nl

Prijs: fluitje € 2,30 / koffie € 2,20

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels