artikel

Café Top 100 2015 nr. 6: In den Bockenreyder, Esbeek

Café

Weinig bedrijven die we met zoveel liefde laten stijgen als deze parel in het hart van Noord-Brabant. Ad de Bruyn bestiert niets minder dan een juweel van een bedrijf op de grens van Nederland en België. Als we onze auto op een regenachtige dinsdagochtend parkeren, wanen we ons terug in de tijd.

Café Top 100 2015 nr. 6: In den Bockenreyder, Esbeek

De was, kleding van het personeel, wappert in de wind, het gehinnik van een paard dat wordt opgetuigd en de nostalgie van toen komen je tegemoet als je het terras oploopt. Met een ‘Hele goedemorgen’ worden we verwelkomt door een medewerker. Rustig pakken we de leuke menukaart erbij. ‘Ge Zét Welkom’ staat er op. Lekker authentiek, de site staat er ook vol mee. Ook met een eervolle vermelding over de 14e plek van vorig jaar. Leest u even mee: ‘Dees jaor stòn we op de 14e plòts. We zen ut twidde biste kuffee van Brabant! We zenner frêêt mee! Ons kroegske hurt ôk dees jaor wir bè de biste kuffees van Nederland.’ Daar mag Ad nu de nummer zes van Nederland van maken en de nummer één van Brabant.

Eigenaar: Ad de Bruyn

Site: Indenbockenreyder.nl

Prijs: fluitje € 2,10 / koffie € 2

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels