artikel

Café Top 100 2015 nr. 60: Oosterling, Amsterdam

Café

Oosterling is en blijft een instituut. Dit Amsterdamse horecabedrijf, gevestigd in de Utrechtsestraat 140 in het centrum van de hoofdstad, wordt omschreven als een mooie, authentieke zaak. In het juryrapport lezen we prettige woorden als ‘leuk publiek, interactie met elkaar, geen muziek, fijne ongedwongen gezelligheid’.

Café Top 100 2015 nr. 60: Oosterling, Amsterdam

Het is duidelijk dat Oosterling tot de beste zaken van Amsterdam behoort en dat het in één adem kan worden genoemd met toppers als In de Wildeman, ‘t Arendsnest en De Jaren. De zaak ziet er schoon uit en het drankenassortiment is indrukwekkend. De prijs-kwaliteitverhouding van de dranken is goed en bier wordt op juiste wijze getapt of geschonken. Nee, niets mis met Oosterling, want in een voormalige apotheek uit de tijd van de VOC zetelt een icoon van het Amsterdamse caféleven. Zeker gezien de toenemende concurrentie in Amsterdam mogen we weer spreken van een puike prestatie van het team van Oosterling.

Eigenaren: Marcel en Oscar Oosterling
Site: Cafeoosterling.nl

Prijs: fluitje € 2,50 / koffie € 2,20

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels