artikel

Café Top 100 2015 nr. 62: Koper, Zandvoort

Café

Koper is een traditioneel café in het hart van Zandvoort. Het bedrijf heeft een prachtig terras voor de deur en de inrichting van de zaak is goed en schoon. Van de bierbehandeling worden we helemaal blij.

Café Top 100 2015 nr. 62: Koper, Zandvoort

Een glas Hertog Jan wordt keurig op een viltje met het etiket naar voren geserveerd. Na elke slok blijft het schuim lekker plakken aan het glas zoals het hoort. ‘Ik word hier heel blij van’, schrijft ons jurylid. Maar niet alleen ons jurylid wordt blij van Koper, ook winkelend publiek of strandgasten komen langs dit gezellige huiskamercafé en wippen graag binnen. In Koper is altijd wat te doen. Zo worden pubquizzen gehouden en vinden er regelmatig proeverijen plaats.  Het is duidelijk, dit café wordt vakkundig geleid en is dagelijks bezig met het leveren van kwaliteit. Niet voor niets staat het voor de vijfde maal op rij in de Café Top 100 en daar mogen ze in Zandvoort heel erg trots op zijn.

Eigenaren: Maaike Koper en Fred Paap
Site: Cafekoper.nl

Prijs: fluitje € 2,30 / koffie € 2,20

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels