artikel

Café Top 100 2015 nr. 63: Het Veulen, Den Bosch

Café

Dit bekende bruine café met zijn lage krukjes in het schitterend uitgaansgebied van de Korenbrugstraat in Den Bosch staat er goed op. Het Veulen heeft een leuk terras en mooie bieren op de tap. Dit praatcafé heeft wat, merkt ons jurylid op.

Café Top 100 2015 nr. 63: Het Veulen,  Den Bosch

Het Veulen heeft een ziel en straalt dit uit. De zaak klopt, voelt warm en vertrouwd aan. Hier blaas je stoom af en word je op je plek gezet als het te heet wordt voor de anderen. Mooie zaak. De pelpinda’s op de bar zorgen voor de nodige pindaschillen op de grond. De ambiance is onbetaalbaar. We gaan nog even door met superlatieven uit het juryrapport: ‘Levendig, warm, ontspannen, leuke gasten die open staan voor nieuwe gasten. Onopvallende rustige bediening die niet de hoofdrol voor zich opeist maar die ruimte biedt aan de spel van de gast.’ We willen nu maar één ding en dat is zo snel mogelijk naar Het Veulen om te genieten van dit horecabedrijf. De winst in de Café Top 100 is niet meer dan terecht.

Gastheren: Wiggert Mes, Miek van Zantvoort en Boris van Bokhoven
Site: Hetveulen.nl

Prijs: fluitje € 2,40 / koffie € 2

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels