artikel

Café Top 100 2015 nr. 65: Zeerust, Renesse

Café

Tussen dorp en strand, tegen de duinen van Renesse, ligt het multifunctionele bedrijf Zeerust. Een fijn adres voor een goede maaltijd of een heerlijk drankje. Volgens eigen zeggen ‘bent u hier op het juiste adres’. En dat klopt.

Café Top 100 2015 nr. 65: Zeerust, Renesse

Zeerust heeft weer een goed caféjaar achter de rug. De jury van de Café Top 100 komt graag in sfeervolle en gastvrije totaalherberg. Bij Zeerust is het eigentijds slordig, zoals dat hier hoort. De prijs-kwaliteitverhouding is er dik in orde en het personeel is ruim en goed aanwezig. Maximale scores haalt Zeerust op verschillende onderdelen, zoals een optimale sfeer bij binnenkomst, een interieur dat perfect past bij de klantenkring en een goed verzorgd borrelgarnituur. Met plezier zetten we Zeerust dan ook een stuk hoger in de ranglijst. Dit jaar op plaats 65 en daarmee behorend tot de beste cafébedrijven van Zeeland. Zeerust levert een absolute topprestatie.

Eigenaar: Leo Hart
Site: Pcrzeerust.nl

Prijs: fluitje € 2,10 / koffie € 2

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels