artikel

Café Top 100 2015 nr. 70: Braakhekke, Bathmen

Café

Bathmen mag blij zijn met dit dorpscafé en uitbater Wim Tijhuis’, aldus het juryrapport. Braakhekke, gelegen tegenover de basisschool in het Overijsselse Bathmen, is ‘vaste gast’ in onze Top 100 en stijgt daarin steeds een paar plekjes.

Café Top 100 2015 nr. 70: Braakhekke, Bathmen

Vijf jaar geleden nieuwkomer op 97 en in de lijst voor 2015 met een winst van vijf plekken terechtgekomen op positie 70. ‘Een modern bruin café met biljart en een prominente bar. We worden vriendelijk begroet door de twee vriendelijke barmedewerksters én de gasten’, meldt een enthousiaste jury. Tijdens ons bezoek blijken de (vaste) gasten Tijhuis’ beste ambassadeurs. Zonder dat ze weten met wie ze spreken, steken ze de loftrompet af over hun favoriete café. Ook dat is een compliment voor de ondernemer, die op een goede manier de regie heeft en deze avond zelf achter de knoppen van de muziek zit. Hij bedient zijn doelgroep met passende muziek en draagt daardoor positief bij aan de (goede) sfeer in de zaak, deze avond een echt feestcafé.

Eigenaar: Wim Tijhuis Site: Hetcafebraakhekke.nl

Prijs: fluitje € 2,10 / koffie € 1,75

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels