artikel

Café Top 100 2015 nr. 74: Ledig Erf, Utrecht

Café

Een echt café met veel vaste gasten’, zo vat ons jurylid Ledig Erf kort en bondig samen. ‘Het is prachtig gelegen op een hoek en wordt beter bezocht dan de omringende zaken.’ Ernaast is een speeltuin, waar goed gebruik van wordt gemaakt.

Café Top 100 2015 nr. 74: Ledig Erf, Utrecht

Ook mooi: de opvallende gevel met ‘geglazuurde’ tegels met daarop het woord ‘café’ en de oude, emaille reclameborden. Op een bord buiten wordt speciaalbier gepromoot. Uit het rapport: ‘Op het grote terras waan jij je als gast tussen de bootjes die in de grachten varen. De inrichting is prima, met mooie stoelen en loungebanken. Binnen is de uitstraling een beetje trendy: prachtige ‘look’ met mooie kleuren en een aparte loungehoek en fraaie schilderijen.’ Tijdens ons bezoek is het druk, maar we worden snel geholpen. En dat lijkt vaker het geval te zijn, want medewerkers gaan daar prima mee om. Aan alles is te merken dat dit een goed-lopende zaak is’, zo besluit ons jurylid. Een mooie stijging met negen plaatsen.

Eigenaar: Anna-Liisa Toivonen 
Site: Ledigerf.nl

Prijs: fluitje € 2,30 / koffie € 2,30

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels