artikel

Café Top 100 2015 nr. 76: Kobus Kuch, Delft

Café

Welkom terug! Een mooie rentree voor Kobus Kuch, dat in het verleden ‘vaste gast’ was bij de beste honderd, maar in november 2011 er buiten viel. Een jaar later werd (weer) een plek bij de Aanraders gerealiseerd en twee jaar later keert de gelegenheid aan de Beestenmarkt terug op plaats 76.

Café Top 100 2015 nr. 76: Kobus Kuch, Delft

Het maakt van 2014 vast een mooi jaar voor eigenaren Jasja van Leeuwen en Coriene Meeder, eerder dit jaar behaalden ze ook al de tiende plek in de Terras Top 100. ‘Hier is oprecht aandacht besteed aan het interieur’, zo constateert ons jurylid. ‘Het is echt heel gezellig. Lekker druk, veel aan de muur en de brandende kaarsjes zijn helemaal leuk. Ook de kaart, met daarbij vermeld de historie, maakt indruk (wel vernieuwen, is onze tip). Het huiskamergevoel zuigt je naar binnen als je langsloopt.’ Het enorme (verhoogde) terras maakt eveneens indruk. ‘Snelle en vlotte opname van de bestelling door vriendelijk personeel, en de borrel is heerlijk. Dit café hoort in deze Top 100.’

Eigenaren: Jasja van Leeuwen en Coriene Meeder
Site: Kobuskuch.nl

Prijs: fluitje € 2 / koffie € 2,15

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels