artikel

Café Top 100 2015 nr. 77: Jack’s Cafe, Heemskerk

Café

Om de hoek ligt de nummer 5 van deze Top 100, Grandcafé Van Ruysdael. Dit is in Heemskerk dus de place to be voor caféliefhebbers. Jack’s Café was vorig jaar Aanrader en dwingt in deze editie een plek af bij de beste honderd. Een felicitatie daarvoor is op zijn plaats.

Café Top 100 2015 nr. 77: Jack’s Cafe, Heemskerk

‘Een lieve begroeting, netjes geholpen, snel aanspraak aan de bar en een prima interactie met de barman en -vrouw’, zo begint het juryrapport. ‘We werden verrast door de gastvrijheid. De ondernemer en zijn medewerkers zijn goed bezig met hun vak. Ik kreeg een proefglaasje Jopenbier, inclusief uitstekende uitleg en mooie verhalen over de historie. De tafeltjes en het terras zijn uitstekend verzorgd. Nootjes bij het eerste drankje, lekkere snacks en een schone keuken. In de zaak is aandacht geschonken aan het creëren van plekjes en stijlen, onder andere door middel van loungegelegenheden.’ Eén van onze bezoeken vindt plaats tijdens de kermis. Grote tenten over de terrassen, jonger publiek en nog steeds gezellig.

Eigenaar: Jack Verduin Site: Jackscafe.nl

Prijs: fluitje € 2,10 / koffie € 2

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels