artikel

Café Top 100 2015 nr. 79: De Bommel, Breda

Café

Dit jaar is de entree in de Café Top 100 voor bruin café De Bommel in Breda. Stripfiguur Olie B. Bommel is het logo van de zaak en is te zien op het uithangbord. Het interieur is grotendeels van hout, er is een podium achterin de zaak en we zien veel verse bloemen.

Café Top 100 2015 nr. 79: De Bommel, Breda

Links naast de ingang is een ruimte speciaal voor rokers, dat is dus goed geregeld. Hier in dit café, vlakbij de grote markt, komt een muziekminnend publiek tezamen. De website onthult een leuke, goed gevulde agenda met optredens. Op een reguliere avond is het erg druk, met gasten die aan de statafels voor de deur staan. Deze keer lekkere rock classics uit de jaren zeventig en tachtig. Drankjes bestellen de mensen zelf bij de bar. Het is fijn dat de barman, ondanks de drukte, toch even tijd heeft voor een gezellig praatje. En ons bestelde bier staat snel voor onze neus. De jury vindt De Bommel een heerlijk café. Gastvrije barmannen die hun vak verstaan en een prettige hoge ruimte met bruin hout alom. Overduidelijk Top 100-materiaal.

Eigenaar: Bas Verberk Site: Debommel.nl

Prijs: fluitje € 2,30 / koffie € 2,10

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels