artikel

Café Top 100 2015 nr. 82: De Ysbreeker, Amsterdam

Café

De Ysbreeker in Amsterdam is een geweldige aanvulling op onze Café Top 100. Het aan de Amstel gelegen bedrijf is enorm, heeft een prachtige inrichting en een groot terras. Dit sfeervolle café doet ook aan als restaurant met de verschillende hoekjes waar mensen lekker kunnen eten.

Café Top 100 2015 nr. 82: De Ysbreeker, Amsterdam

We krijgen direct een menukaart aangereikt. Er loopt veel personeel rond en we worden goed geholpen. Echt alles gaat soepel, van bestellingen opnemen tot afrekenen aan de kassa. Mooi en handig is de aparte uitgifte van de koffiehoek. Het tweede bezoek is wederom een leuke verassing. Alles is netjes en iedereen is op zijn plek. Zowel het terras als het restaurant en serre zitten vol mensen. Evenals de grote leestafel voorin de zaak, met daarop wel vijftien verschillende kranten in bijna alle talen. Bij dit nieuwe Top 100-café wordt echte horeca bedreven en zelden hebben we zo weinig commentaar. De Ysbreeker is een fijne plek voor een koffietje met de krant, een borrel of etentje.

Eigenaar: Andreas Wolf
Site: Deysbreeker.nl

Prijs: fluitje € 2,50 / koffie € 2,50

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels