artikel

Café Top 100 2015 nr. 83: Pelle’s, Deurningen

Café

Het advies van de jury over Pelle’s in Deurningen? Rustig binnenglijden in de Café Top 100. Een zeer verzorgd exterieur met bloembakken, een groot en schoon terras, oranje olielampjes en bloemen op tafel.

Café Top 100 2015 nr. 83: Pelle’s, Deurningen

Binnen vinden gasten een bruine kroeg die doet denken aan een Engelse pub. Er staan en hangen opvallende attributen, zoals trombones en asbakken aan het plafond. Ook hebben alle winnaars van de door Pelle’s georganiseerde evenementen een plekje gekregen. Op de wall of fame onder andere de kampioen boomzagen en carnavalsprinsen. Daarnaast kun je bij Pelle’s terecht voor een cursus bloemschikken, high tea, high beer en binnenkort het lustrumfeest. Als de ondernemer zelf niet aanwezig is, staan er goede vervangers. De jongen die ons helpt, is zeer sociaal en weet waar hij mee bezig is. Hij maakt een passend grapje als de situatie daar om vraagt. Hopelijk weet het café de goede lijn voort te zetten en verder te stijgen in de Top 100.

Gastheer/-vrouw: Roy Spekhorst en Wendy Amweg Site: Pelles.nl

Prijs: fluitje € 2 / koffie € 1,90

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels