artikel

Café Top 100 2015 nr. 85: De Markt, Zevenaar

Café

Gelegen bij de markt van Zevenaar ligt het gelijknamige café De Markt. Het jurybezoek vindt plaats op zaterdagochtend en de terrassen op het plein zijn er allemaal klaar voor. Zo ook dat van De Markt, wat zich onderscheidt door mooi terrasmeubilair.

Café Top 100 2015 nr. 85: De Markt, Zevenaar

Binnen zoeken we een plaatsje en bestellen koffie bij de gastvrouw. Ze heeft veel ervaring en houdt overzicht. Drankjes worden netjes en kundig geserveerd. Tijdens een tweede bezoek blijkt dat De Markt ook ’s avonds goed is georganiseerd. Hier zit het, in tegenstelling tot bij concurrentie, nagenoeg vol met eters. Misschien komt het door de flinke porties die de gasten krijgen? Als we plaatsnemen aan de bar, vraagt de bediening attent door wanneer we een biertje bestellen. Er is keuze uit drie pilseners op tap: Peroni, Grolsch en Urquell. Bij het weekbier Peroni krijgen we zelfs een gratis portie loempiaatjes. Een goede ervaring bij deze regionale topper en daarom opnieuw een plekje in de Cafe Top 100.

Eigenaar: Maurice Willemsen 
Site: Grandcafedemarkt.nl

Prijs: 25cl € 2,45 / koffie € 2,15

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels