artikel

Café Top 100 2015 nr. 86: Bolle, Tilburg

Café

Aan het bekende Piusplein in Tilburg ligt café Bolle. Niet te missen door het grote open front met een verzorgd terras, fraaie luifels en parasols. Verschillende bars, waaronder een cocktail- & winebar, een podium achterin de zaak en kasten vol met bordspellen maken Bolle een echt studentencafé.

Café Top 100 2015 nr. 86: Bolle, Tilburg

Maar je krijgt hier meer. De jury stelt een ‘home away from home’-gevoel vast. Je kunt een tafel reserveren, ook als je alleen wat komt drinken, en Bolle is de hele dag open. Het spelen met reuzendobbelstenen, de optredens van studentenrockbands, productsampling voor een likeurtje en de drukke buitentap maken het een levendige boel. Gasten slepen met stoelen en tafels worden aan elkaar geschoven. Daarop smult het publiek van de barhappen. Het goed getrainde personeel speelt creatief in op de doelgroep en verkoopt € 1 extra voor de sympathieke actie ‘Eet met je hart’. Bolle maakt het waar en blijft daarmee terecht een waardig Top 100-café.

Eigenaar: Alex Boonmann
Site: Cafe-bolle.nl

Prijs: fluitje € 2,40 / koffie € 2,20

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels