artikel

Café Top 100 2015 nr. 87: Schiller, Aalten

Café

Café Schiller in Aalten is een gezellige bruine kroeg met een geweldige tuin en terras. Het interieur is opgeleukt met spreuken en teksten, zoals: eerst koffie, dan bier. Het café heeft regelmatig optredens van bandjes. Deze worden aangekondigd op de opvallend mooie website en Facebookpagina.

Café Top 100 2015 nr. 87: Schiller, Aalten

Foto’s staan snel online en dat is leuk voor de bezoekers. Wanneer wij Schiller betreden, ontvangt de gastvrouw ons vriendelijk. Een vlot praatje maakt dat we ons direct thuis voelen. Op onze vraag krijgen we bieradvies en vervolgens een lekker biertje van de tap. We drinken onze drankjes op in de binnentuin, die erg mooi is opgezet. Op foto’s hebben we gezien dat het hier heel druk kan zijn en dat begrijpen we. Het is goed toeven in de leuke hoekjes, mooie verhogingen of aan een buitenbar. Schiller heeft nog een grote ruimte: de bioscoopzaal. Vanaf oktober draait er twee keer in de maand een film. Voor de film kunnen gasten een tapasschotel bestellen. Er is genoeg te doen dus.

Eigenaren: Joost de Gier en 
Jaap Delleman Site: Oerkroeg.nl

Prijs: fluitje € 2,10 / koffie € 2

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels