artikel

Café Top 100 2015 nr. 89 Salud, Scharendijke

Café

Eetcafé Salud is een bruin café gelegen aan de dorpsstraat van Scharendijke. Het café staat al jaren in de Top 100 en ook dit jaar brengen wij een bezoek. We nemen plaats aan een van de nette tafeltjes en bestuderen de uitgebreide bierkaart.

Café Top 100 2015 nr. 89 Salud, Scharendijke

Zeven tapbieren en vijfenveertig op fles, een prachtig aanbod dus. De werknemer tapt met eenvoud onze biertjes en daarna ook nog een Guinness. Bij Salud kunnen we ook terecht voor een lekkere appelpunt, lunch of avondmaal. Het is leuk om te zien hoe de ondernemers het internet gebruiken om hun gerechten en activiteiten te promoten. Zo staat de dagschotel vaak op Facebook en zien we foto’s van een high tea. De website biedt een mooi overzicht van wat Salud allemaal te bieden heeft. Informatie over het café, de kaart, evenementen, foto’s en contact sieren de pagina. Evenals het Café Top 100-logo en de Facebookwidget. Dit moet toch mensen naar Salud brengen? Erg goed gedaan.

Gastheer/-vrouw: Gwen Nooteboom, Jacquelien van de Ven en Maurice van Goudoever Site: Eetcafesalud.nl

Prijs: fluitje € 1,95 / koffie € 2

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels