artikel

Café Top 100 2015 nr. 90: Schtad Zitterd, Sittard

Café

Café Schtad Zitterd in Sittard legt de lat hoog voor zijn collega’s aan het marktplein. De openslaande deuren nodigen uit om hier te gaan zitten. De basis is gewoon echt goed. Tel daar de gastvrijheid en ruime keuze-mogelijkheden bij op en je hebt een Top 100-café.

Café Top 100 2015 nr. 90: Schtad Zitterd, Sittard

Mensen kunnen hier op hun gemak uitgebreid lunchen, koffiedrinken en borrelen. Er is zelfs een grote zaal boven het café voor zakelijke of privé-aangelegenheden. De hapjes en drankjes worden uitgeserveerd door een gezellige, maar professionele bediening. De P van Personeel is volgens onze jury daarom het grootste kapitaal van de zaak. Je voelt je hier welkom en thuis. De inrichting van het café is te omschrijven als authentiek. Schtad Zitterd is een soort Duitse stube met een groot gebrandschilderd raam en een grote, rechte bar met kruiken aan het plafond. De bloemen in het cafe zorgen voor een aangename en frisse geur. Zeer verdiend schuift deze trots van Limburg omhoog in de Café Top 100.

Eigenaar: Angelique Olislagers-van den Borst Site: Schtadzitterd.nl

Prijs: fluitje € 2,20 / koffie € 2,10

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels