artikel

Café Top 100 2015 nr. 91: Usine, Eindhoven

Café

Het grote stadscafé/restaurant Usine is één van de drie Eindhovense zaken in onze Top 100. Gelegen in de oude lichtfabriek in het hart van Eindhoven. Aan het interieur te zien is Usine familie van Hotel New York. De horeca in Eindhoven verandert langzamerhand.

Café Top 100 2015 nr. 91: Usine, Eindhoven

Ondernemers komen met concepten die meer passen bij het internationale karakter van de stad. Bij Usine zie je deze ontwikkeling ook terug. De kennismaking is zoals je hem verwacht: een prettig groot horecabedrijf met de wil om goede kwaliteit te leveren tegen een schappelijke prijs. Het café is lekker laagdrempelig. Nadat we ons hebben gemeld, zoeken we een plek uit en bekijken de kaart. Die is creatief, vindingrijk en biedt voor iedere lunchgast wat wils. Van een smakelijke clubsandwich, de klassieker van dit café, tot ravioli gevuld met kalfswang. Usine heeft de potentie om uit te groeien tot een echte topper. Het is een fijn adres voor een informele lunch, een lekkere koffie en heerlijk glas bier of wijn.

Gastheer: Mathieu Faasen
Site: Usine.nl

Prijs: fluitje Brand € 2,30, Heineken € 2,20 / koffie € 2

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels