artikel

Café Top 100 2015 nr. 92: De Michel, Haaren

Café

De Michel is nog steeds dat gezellige dorpscafé waar jong en oud elkaar treft om te drinken. Dat is de kracht van dit Top 100-café. Hier zitten altijd wel mensen binnen. En met lekker weer buiten, want het is goed toeven op het terras.

Café Top 100 2015 nr. 92: De Michel, Haaren

De familie Michels voorziet je in hun café graag van een bord lekker eten. Het is te zien dat de keuken veel aandacht besteedt aan de gerechten. Voor degenen die niet uitgebreid komen eten: de koffie is prima, de theekeuze ruim voldoende en het appelgebak voortreffelijk. Het is vers, verwarmd en komt met een beetje vanillesaus en lekkere slagroom. Fantastisch. Voor de bierdrinkers heeft De Michel een menu met zes bieren van de tap. Daaronder Jupiler, Hertog Jan, Liefmans, La Trappe Dubbel en Hoegaarden. Verder heeft het café de Big Five van de Michel: vijf speciaalbieren van hoge kwaliteit. Onze jury is aangenaam verrast. De Michel krijgt nieuw leven ingeblazen met goed eten met heerlijk bier. Een positieve ontwikkeling.

Eigenaren: Mike Michels en
Bianca Michels-Frederiks Site: Demichel.nl

Prijs: fluitje € 2 / koffie € 2

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels