artikel

Café Top 100 2015 nr. 94: Jan & Jan, Didam

Café

Opnieuw een plekje in de Café Top 100 voor het prachtig gelegen Jan & Jan in Didam. Het café heeft een groot terras waar iedereen lekker kan zitten. De bediening is vriendelijk, houdt overzicht en blijft ook in het oog van de gasten. Zij helpen snel, wat vervolg-bestellingen stimuleert.

Café Top 100 2015 nr. 94: Jan & Jan, Didam

De keukenbrigade presenteert de gerechten op een mooie manier en, ook niet onbelangrijk, je eet hier voor een nette prijs.
In het weekend kun je na het eten feesten bij Jan & Jan. De agenda op de website biedt een handig overzicht van de komende evenementen en de Facebookfoto’s van blije feestgangers duiden op een goede sfeer in de zaak.
Echter, barkrukken ontbreken en daardoor rijst bij de jury de vraag: is dit een café? Het antwoord is ja. Het concept van de familie Gesthuizen past helemaal in de horecatrend dat we niet meer aan de bar gaan zitten, maar aan tafel gaan. Jan & Jan behoudt daarmee een plek in de Top 100.

Eigenaar: Frank Gesthuizen
Site: Janenjan.com

Prijs: fluitje € 2 / koffie € 2

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels