artikel

Café Top 100 2015 nr. 95: De Oude Mol, Den Haag

Café

In café De Oude Mol, genoemd naar de straat waarin het ligt, hangt een relaxt sfeertje. Tijdens het jurybezoek is het druk, maar niet te. De bar zit lekker vol met een mengelmoes van oudere mensen, studenten en jonge stelletjes. De zaak doet voor een stadscafé wat dorps aan.

Café Top 100 2015 nr. 95: De Oude Mol, Den Haag

Een vers bosje bloemen op tafel, een slapende hond in de hoek en gang vol met foto’s, briefjes en tierelantijntjes geven De Oude Mol kleur. Wie het zoekt, vindt hier dan ook een welkome oase van rust en ruimte voor een goed gesprek. De vriendelijke bediening brengt de bestellingen vlot naar de tafels. Al die factoren maken dat het klokje, in positieve zin, opmerkelijk snel doortikt.
Café zonder website maar wel met wifi. Erg leuk is het grapje met het wachtwoord. Dat is, ook in de winter: zomerinjehoofd. Facebookpagina De Oude Mol staat vol met gerechten, leuke foto’s en aankondigingen. Zo nu en dan biedt het café ook avonden met live muziek aan. In onze ogen is dit een goede manier om veel gasten te trekken.

Eigenaar: Judith Stibbe

Prijs: fluitje € 2,20 / koffie € 1,80

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels