artikel

Café Top 100 2015 nr. 98: De Vlaamsche Reus, Wageningen

Café

Vaste gasten van De Vlaamsche Reus komen voor de speciaalbieren. Het assortiment is groot, de behandeling van het bier is perfect en als het gaat om productkennis kunnen veel cafés hier iets leren.

Café Top 100 2015 nr. 98: De Vlaamsche Reus, Wageningen

Op de tafels staan kleine drankenkaartjes en achter de bar heeft de zaak een groot boek met daarin alle bieren. De barman en het bedienend personeel zijn alert op nieuwe gasten. Gedurende ons jurybezoek in de avond druppelen er continu gasten binnen. Desondanks blijft het café erg netjes en schoon. Het café, dat naar eigen zeggen een praatcafé is, doet zijn reputatie eer aan wanneer het goed vol is, met overwegend 
studenten en toeristen. Overigens zitten deze steeds vaker aan tafel en niet meer aan de bar. De nieuwste aanwinsten van De Reus zijn een wijnkast voor wine by the glass met bijpassende glazen. Hiermee speelt de ondernemer in op de groeiende vraag naar een goed glas wijn. We zijn benieuwd of er straks ook gasten voor de wijn komen.

Eigenaren: Carel Oomes en
Conny Indemans Site: Vlaamschereus.nl

Prijs: 25cl € 2,40 / koffie € 2

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels