artikel

Café Top 100 2015 nr. 99: De Zwarte Ruiter, Den Haag

Café

Maar liefst drie keer bezoekt de jury 
De Zwarte Ruiter. Twee keer zitten het Haagse café en het terras bomvol. ‘Wij combineren twee gezichten van Den Haag’, zegt de website. ‘Dat zijn rock-’n-roll en het goede leven.

Café Top 100 2015 nr. 99: De Zwarte Ruiter, Den Haag

Dat is te zien aan de mengelmoes van mensen. Op ons eerste bezoek zitten we prima aan de bar zaten en genieten van een heerlijke sfeer. De biertjes worden goed getapt en gaan in de juiste glazen. De setting van het Haagse café klopt en het lijkt of alles hier kan. De muziek past bij het café. Een prima afwisseling van onder andere muziek uit de jaren zestig en moderne nummers. We zijn fan van de oude waterput die door de eigenaren in ere is hersteld met een glasplaat ervoor. Een stijlvolle trap brengt de gast bij zeer hygiënisch sanitair. Beide onderstrepen het smaakvolle interieur. Daarop sluit de website, via de Grote Markt Den Haag, haarfijn aan. Deze ziet er strak uit, is overzichtelijk en trendy.

Eigenaren: Maarten Hinloopen en 
Jense van Steijn
Site: Gmdh.nl

Prijs: fluitje € 2,40 / koffie € 2,20

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels