artikel

Horecainterieur: Anti: dote, Singapore

Café

Anti: dote is onderdeel van het Fairmont hotel in Singapore. De gerenoveerde bar is bereikbaar via de hotellobby of via een aparte externe ingang. De eerder gesloten bar heeft nu een open opstelling.

Horecainterieur: Anti: dote, Singapore

Speciaal ontworpen hoge tafels  worden afgewisseld met lage zitjes. Alle meubels zijn lokaal geproduceerd. De zaak straalt een gemoedelijke sfeer uit, mede door het gebruik van rustige tinten. De verlichting in het midden van de zaak is een kunstwerk van glazen buizen aan het plafond.

Locatie: hotelbar van Fairmont, Singapore
Type: bar
Open: december 2013
Opmerkelijk: de speciaal ontworpen hoge glazen statafels met binnenin een wit muurtje, verlichting in het midden van de zaak is een kunstwerk van glazen buizen aan het plafond. Ook de overige met de hand gemaakt verlichting is onderscheidend.
Kleuren: okergeel, oranje, bruin, wit, glas
Site: Anti: dote
Foto: Owen Raggett
Design:EDG Interieur Architectuur + Design

Reageer op dit artikel