artikel

Terras Top 100 2015 nummer 100 Guulke, Nederweert

Café

Twee jaar nadat het terras van Guulke volledig werd vernieuwd, mag het bedrijf de rode lantaarn dragen on deze lijst. Dat lijkt ondankbaar, het tegendeel is waar.

Terras Top 100 2015 nummer 100 Guulke, Nederweert

Op de valreep mag deze zaak zich bij de beste 100 van het land scharen en dat is een prestatie van formaat. Dat blijkt ook als we een blik werpen in het rapport dat door de mystery visitor is opgesteld: ‘De uitstraling van het terras is super. Heel modern, vrolijk en kleurrijk. Op de tafeltjes staan kaarsjes, wat er gezellig uit ziet’. En dan moet het echte bezoek van onze anonieme rapporteur nog beginnen.

Snel nadat er is plaatsgenomen, verschijnt een vrolijke medewerker aan tafel. ‘Ze zorgt ervoor dat je je zeer welkom voelt, zonder dat het te amicaal wordt.’ De zwarte bedrijfskleding verhoogt de nette uitstraling. De gevraagde cappuccino komt vergezeld van een toefje slagroom op een schoteltje op tafel. De kleurige terrasstoelen contrasteren mooi met het door hout gedomineerde interieur. Uit alles blijkt dat dit bedrijf met liefde wordt geleid. Dat voel je en dat zie je.

Geenestraat 2a
www.guulke.nl

Reageer op dit artikel