artikel

Terras Top 100 2015 nummer 13 Brasserie Barclay, Rotterdam

Café

Best bizar eigenlijk: sta je op een extreem hoge notering in de Terras Top 100 2015, ben je niet eens de beste van je stad. Rotterdam doet het goed dit jaar. De havenstad leverde de eerste winnaar ooit van de Terras Top 100 en nu is er een pareltje bijgekomen in de lijst, in de vorm van Brasserie Barclay in Rotterdam.

Terras Top 100 2015 nummer 13 Brasserie Barclay, Rotterdam

Een populaire hotspot in hartje Rotterdam, van de broers André en Perry Nielsen. Zij schreven zich in voor de Terras Top 100 en wij gingen op bezoek. En om maar meteen met het beste te beginnen: de medewerker doet aan bijverkoop. Iets dat opvallend weinig gebeurt, als we de juryrapporten er dit jaar op naslaan. En we kunnen het alleen maar aanraden, want het werkt. Ook bij ons.

De uitermate vriendelijke medewerker vraagt of we iets willen eten en raadt direct de gehaktbal aan met brood of frites. De vestiging heeft namelijk de 2e plaats behaald bij de landelijke gehaktballenwedstrijd, meldt ze trots. Hoe kunnen we dit nog weigeren. We happen letterlijk en figuurlijk toe. Zij verdient ’t en Barclays ook!

Karel Doormanstraat 316
www.barclay-rotterdam.nl

Reageer op dit artikel