artikel

Terras Top 100 2015 nummer 16 Hotel Duinzicht, Ouddorp

Café

Ouddorp heeft met Hotel Duinzicht een tweede terras in de top van deze lijst. En dat is best knap! De prestaties staan natuurlijk los van elkaar, maar het geeft aan dat hier op Goeree Overflakee serieus wordt omgegaan met terrasbeleid.

Terras Top 100 2015 nummer 16 Hotel Duinzicht, Ouddorp

Dat toont zich op deze zonnige woensdagmiddag in een zeer correcte medewerker, die ons een ‘verfrissend drankje’ aanbiedt. Correct en formeel zonder dat het onaangenaam stijf wordt. Het is een dunne lijn waarop ze bij Duinzicht prima weten te balanceren. Zowel medewerkers, in keurig zwart-wit, als het terras zelf zijn onberispelijk en de sfeer is aangenaam. Dat is grotendeels te danken aan de bediening. Met z’n drieën zijn ze en ze hebben het als vanzelf in de vingers en weten de gasten op het juiste moment aan te spreken. Snel, zonder opdringerig over te komen. Afwachtend, zonder dat het te lang duurt allemaal. Complimenten en we zouden zeggen: ga zo door. Gezien de top van de lijst is het niet eenvoudig de beste van Ouddorp te worden, maar de aanhouder wint nog altijd volgens ons.

Oud Nieuwlandseweg 13
www.fletcherhotelduinzicht.nl

Reageer op dit artikel