artikel

Terras Top 100 2015 nummer 21 Werelds aan de Kade, Oud-Beijerland

Café

De blikvanger van Werelds aan de Kade is natuurlijk de twintig meter lange loungebank die tegen de gevel van dit bedrijf is geplaatst. Met een paar open haarden ervoor en luifels erboven is dit zelfs op koude dagen een prima plek om te zitten.

Terras Top 100 2015 nummer 21 Werelds aan de Kade, Oud-Beijerland

Voor dit gevelgedeelte is weer een rijtje bakken met groen geplaatst en daarvoor nog verschillende losse tafeltjes met stoelen. Dit is een populair terras.

Gasten die aankomen worden vriendelijk welkom geheten en in veel gevallen maakt de bediening een kort praatje met de nieuwkomers. Dezelfde hartelijke ontvangst valt ook ons ten deel. Het is maar een simpele opmerking over het naderende weekend en het mooie weer, maar het zorgt wel meteen voor een gevoel van welkom. Het is daarnaast fijn om te merken dat die gastvrijheid én oprecht is én op geen enkele manier ten koste gaat van de snelheid van werken noch van het serviceniveau. Hier werken duidelijk vakmensen. Als is afgerekend worden we met een ‘Vriendelijk bedankt en graag tot ziens’, uitgeleide gedaan.

Oostkade 24
www.wereldseten.nl

Reageer op dit artikel