artikel

Terras Top 100 2015 nummer 22 Onder de Linden, Sneek

Café

Ook buiten het terrasseizoen krijgen de gasten van Onder de Linden makkelijk het buitengevoel te pakken. Debet hieraan is de forse serre die tegen de complete voorgevel is geplaatst. ’s Zomers wordt dit gedeelte aangevuld met een terras dat voor de zaak is gesitueerd. Een aantal forse parasols zorgt voor schaduw op warme dagen, net als een paar leiplatanen.

Terras Top 100 2015 nummer 22 Onder de Linden, Sneek

In watersportstad Sneek is dit een populair terras. En niet voor niets staat de zaak al jarenlang in deze lijst. Zelfs als we er in het vroege voorjaar plaatsnemen, zijn nagenoeg alle stoelen bezet. Op iedere tafel bloemen, menukaarten en asbakken. ‘De tafeltjes zijn allemaal in de zon. Het is er gezellig, schoon en  opgeruimd. Er ligt geen zwerfvuil’, noteert onze bezoeker. ‘Ik krijg honing en een koekje bij mijn muntthee en een lepeltje. Al mis ik een bakje voor de blaadjes. De temperatuur van het theewater is goed en de muntblaadjes vers.’ Dit terras koppelt kwaliteit aan snelheid. Precies zoals het hoort.

Reageer op dit artikel