artikel

Terras Top 100 2015 nummer 32 Jack’s Biercafé, Heemskerk

Café

Jack Verduijn, eigenaar van het gelijknamige biercafé, zit zelf als ondernemer niet stil. Neem bijvoorbeeld zijn eigenhandig gebouwde biertruck. Maar ook zijn medewerkers weten van aanpakken.

Terras Top 100 2015 nummer 32 Jack’s Biercafé, Heemskerk

Dat merken we zodra we aankomen op het terras in Heemskerk. De service is snel en goed. Het personeel enthousiast, ontspannen en vrolijk. En wij dus automatisch ook. Aan bijverkoop doen ze niet, maar de bestelde koffiespecial wordt met een spontaan uitgeroepen ‘Kijkt u eens wat lekker!’ geserveerd. Zonder dat het ongemakkelijk of ‘gemaakt’ overkomt, knap!

Dit mooie terras in het centrum van het Noord-Hollandse Heemskerk nodigt met de stijlvolle zwarte stoelen uit. Dankzij de deels glazen afscheiding zitten gasten toch relatief rustig langs de redelijk drukke winkelstraat. Dat het hier niet alleen op het terras, maar in het hele bedrijf wel snor zit, bewijst de 77e plek die Jack’s Biercafé bekleedt in de Misset Café Top 100. Dit is een complete topzaak en een welkome aanvulling in deze lijst.

Kerkweg 9
www.jackscafe.nl

Reageer op dit artikel