artikel

Terras Top 100 2015 nummer 38 De Witte Berken, Epe

Café

Dit fijne hotelterras ligt letterlijk middenin de Veluwse bossen. Om de parkeerplaats van hotel De Witte Berken te bereiken, moet de laatste 100 meter zelfs over een zandweg worden gereden. Geeft niks, het loont, zoals ook nu weer zal blijken.

Terras Top 100 2015 nummer 38 De Witte Berken, Epe

Het terras van de Witte Berken ligt ietwat verscholen aan de tuinkant van het hotel en is vanaf de weg niet direct zichtbaar. Maar De Witte Berken is omringd door campings en bungalowparken en dagelijks trekken massa’s Veluwse fietsers langs, dus over aanloop is niet te klagen. Ook tijdens ons bezoek zijn we niet de enige. Het plastic terrasmeubilair is verdeeld over het terras en een grasveldje bij de vijver.

Onze medewerker straalt uit dat ze haar werk met plezier doet. Ze is vriendelijk, correct en ziet er netjes verzorgd uit. Als ze onze bestelde koffie komt brengen, blijkt ze onze viervoeter niet vergeten. Spontaan heeft ze een bak water voor de hond meegenomen. Kijk, dat zijn nou de kleine dingetjes waarmee je het verschil maakt. Heel attent!

Reageer op dit artikel