artikel

Terras Top 100 2015 nummer 41 IJsselhotel, Deventer

Café

Deventer is een onderschatte horecastad. Wij komen er graag en tijdens het aandoen van de stad is een bezoek aan het statige Sandton IJsselhotel de moeite meer dan waard.

Terras Top 100 2015 nummer 41 IJsselhotel, Deventer

Wij komen natuurlijk voor het terras, dat fraai uitkijkt over de IJssel en tijdens ons bezoek vol in de zon ligt. Het nodigt uit tot een drankje. Medewerkers lopen er in hun nette, zwarte kleding, op het schone en verzorgde terras, onberispelijk bij.

De bediening merkt ons snel op en begroet ons zoals we het graag horen. Een vriendelijk, correct, maar vooral hartelijk ‘Goedendag’. Als we plaatsnemen en de bestelling doorgeven, wordt ons de lunchkaart direct aangeboden. Veel gasten maken dankbaar gebruik van de uitgebreide lunch bij het IJsselhotel. Binnen twee minuten staat onze bestelling op tafel. Het drankje  oogt vers en komt in een chique wijnglas. We genieten van het wijdse aanblik. Het leuke is dat dit  uitzicht op Deventer verruild kan worden door met het pontje de IJssel over te steken naar de stad. Een
aanrader!

Worp 2
www.sandton.eu

Reageer op dit artikel