artikel

Terras Top 100 2015 nummer 44 Fuiks Eten & Drinken, Capelle a/d IJssel

Café

Bij Fuiks krijg je als gast écht het gevoel dat ze blij zijn dat je er bent. Dat je er echt ook te gast bent. Met de sublieme service weten ze bij ons in ieder geval de gevoelige snaar te raken.

Terras Top 100 2015 nummer 44 Fuiks Eten & Drinken, Capelle a/d IJssel

‘Betrokkenheid en het creëren van de juiste atmosfeer’ staan hier hoog in het vaandel. En het blijft niet alleen bij woorden. Iets van geen woorden… enfin, u kent het. En hier kennen ze het ook. Als we onze keuze willen maken, zien we dat er hier onder meer twintig verschillende open wijnen worden geschonken.

Ondertussen zien we een medewerker aan het werk op het terras. Continu bezig en hij oogt ontspannen en netjes. Bij het opnemen van de bestelling herhaalt hij de opgegeven keuze. Ook wordt de menukaart aangeboden. Als we tegen het einde van ons bezoek aangeven de rekening te willen, ligt deze binnen vijf minuten op tafel. Tijdens het afrekenen vraagt hij keurig of alles naar wens is geweest. Hij reikt de kassabon aan zonder dat we daarom moeten vragen en wenst het gezelschap een goede avond toe. We zeggen het vaker, maar het is terecht: pluim voor hem!

Vuykpark 1
www.fuiks.nl

Reageer op dit artikel