artikel

Terras Top 100 2015 nummer 53 Parker’s, Amsterdam

Café

Op loopafstand van het rumoer van onze drukke hoofdstad ligt Parker’s Winebar & Restaurant, onderdeel van Rosarium. Een oase van rust, prachtig gelegen aan het water bij de ingang van het Amstelpark.

Terras Top 100 2015 nummer 53 Parker’s, Amsterdam

Wanneer we het terras aan de zijkant betreden, worden we direct opgemerkt door een medewerker. Hij begroet ons vriendelijk en neemt binnen een minuut de bestelling op. Dat is snel, netjes! De cappuccino is heerlijk en wordt geserveerd met weespermop. De cappuccino is goed op temperatuur en lekker romig.

Wanneer we willen afrekenen, wenken we de medewerker. Deze begrijpt ons direct en loopt even naar binnen om onze bon op te halen.Die komt snel en wordt aangeboden op een zilveren schaaltje met een clip tegen het wegwaaien. Mooi detail. We willen pinnen en het blijkt dat we kunnen afrekenen aan tafel. Fijn, het maakt ons bezoek compleet. Een terras waar we louter vakmensen aan  het werk hebben gezien!

Amstelpark 1
www.rosarium.net

Reageer op dit artikel