artikel

Terras Top 100 2015 nummer 58 Van Ruysdael, Heemskerk

Café

Het is volle bak als onze jury Grand Café Van Ruysdael aandoet. Het is vrijdag en de zon schijnt en tja, dan zit het hele terras dus vol. Toch goed voor een kleine honderd gasten.

Terras Top 100 2015 nummer 58 Van Ruysdael, Heemskerk

We moeten even wachten op een plekje, maar dan komt in de verste hoek van het terras een tafel vrij en daar gaan we zitten. De vuile vaat van de vorige gasten staat er nog, maar al snel worden we begroet en aangesproken door een medewerker. Het glaswerk gaat direct op een dienblad en de tafel wordt met een doekje afgenomen. De asbak wordt achter de menukaart geschoven zodat we daar geen last van hebben.

De verse jus d’orange die we bestellen is meer dan prima. Alle medewerkers, vooral veel blonde dames, zijn bijzonder vlot en erg goed op elkaar ingespeeld. Ondanks dat het druk is, hebben de medewerkers alles goed onder controle en wordt iedereen snel en correct bediend. Pluspunt: mooie variatie in meubilair op dit terras. Voor elk moment, voor elk type gast. Deze topper uit de Café Top 100 van Misset Horeca scoort ook in de Terras Top 100.

Ruysdaelstraat 1
www.grandcafevanruysdael.nl

Reageer op dit artikel