artikel

Terras Top 100 2015 nummer 62 Strand90, Domburg

Café

Met het ruisen van de zee op de achtergrond en uitzicht op het Zeeuwse strand is het goed toeven op het terras van Strand90. Met het zand nog tussen de tenen, kun je hier genieten van biologische producten van het Zeeuwse land en uit de Noordzee.

Terras Top 100 2015 nummer 62 Strand90, Domburg

Dan het terras: dat is tijdens deze zonnige donderdagochtend al druk bezocht. Het ziet er allemaal keurig uit en de bediening is vriendelijk en correct. ‘De medewerker neemt op prettige wijze de bestelling op en vraagt of ik de lunchkaart wil hebben’, zo noteert onze mystery visitor. En wat mooi is, ons jurylid krijgt de koffie sneller dan verwacht. Ook aan het uitserveren is overduidelijk aandacht besteed: het kopje wordt keurig met logo naar de gast geserveerd. De bediening speelt ook vlot in op het later lege koffiekopje. Niet te snel, niet te lang, precies goed, fijn! Als we willen vertrekken worden we vriendelijk begroet door onze gastvrouw van deze ochtend.  We noteren een motivatie in ons rapport: ‘Ga vooral zo door!’

Duinovergang De Watertoren
www.strand90.nl

Reageer op dit artikel