artikel

Terras Top 100 2015 nummer 63 De Walrus, Sneek

Café

Als de reis naar De Walrus voert, of dat nou in Sneek is of de dependance in Leeuwarden, dan zijn de verwachtingen hoog. Zo ook nu. En ook nu worden we niet teleurgesteld.

Terras Top 100 2015 nummer 63 De Walrus, Sneek

‘De medewerkers zien er op deze zonnige zaterdag ook zonnig uit’, noteren we in het rapport.Vriendelijke medewerkers met oog voor de zittende gasten en de nieuwkomers. Mooi! We klokken nog geen twee minuten voordat een medewerker aan ons tafeltje staat om de bestelling op te nemen. Als de bestelling ons bereikt, kunnen we opnieuw lovend zijn. Een werkelijk  voortreffelijke cappuccino wordt geserveerd. Goed op temperatuur, een mooie schuimlaag en een lekker koekje erbij. Een compliment waar ze in Sneek trots op mogen zijn. Als we het terras verlaten wordt er keurig afscheid genomen. In no time is het tafeltje weer afgeruimd en afgenomen met een doekje. Klaar voor een vriendelijke begroeting van de volgende gast. Zoals het hoort! De vlag kan uit op de Leeuwenburg met deze mooie notering van de Sneker uitvoering van De Walrus.

Leeuwenbrug 11
www.dewalrus.nl

Reageer op dit artikel