artikel

Terras Top 100 2015 nummer 69 ’t Wapen van Kennemerland, Haarlem

Café

Restaurant ’t Wapen van Kennemerland is prachtig gelegen. Terrasliefhebbers die de drukte zoeken, hebben in het centrum van Haarlem genoeg keuze, maar hier aan de Ramplaan is het omgeven door weilanden, grazende koeien en wandelroutes.

Terras Top 100 2015 nummer 69 ’t Wapen van Kennemerland, Haarlem

Dit is een aangename plek om even helemaal tot rust te komen. Niet alleen de omgeving, maar ook de medewerkers zorgen voor een ontspannen verblijf op dit terras. Bij aankomst staat het terras er aantrekkelijk bij. Alles is schoon en op iedere tafel staat een menukaart in de houder. De stoelen zijn aangeschoven en de medewerkers lopen er onberispelijk bij. Met een glimlach wordt de bestelling opgenomen en kort daarna staat een perfecte cappuccino − inclusief mooie schuimkraag met motiefje en een mini-cakeje − op tafel. Ook wordt actief aan bijverkoop gedaan en kan aan tafel worden afgerekend. Top!

Eindconclusie: dit terras heeft opnieuw en meer dan terechte notering in de Terras Top 100. Een voorbeeldige zaak.

Ramplaan 125
www.wapenvankennemerland.nl

Reageer op dit artikel