artikel

Terras Top 100 2015 nummer 77 Riviera Lounge, Vlieland

Café

De Riviera Lounge, dat onderdeel is van badhotel Bruin, straalt volgens de website ‘helemaal het Vlieland-gevoel uit.’ Dat is te danken aan de gebruikte lichte kleuren en natuurlijke materialen, die doen denken aan het strand.

Terras Top 100 2015 nummer 77 Riviera Lounge, Vlieland

De stoelen zijn van wit kunstof dat op rotan lijkt. Er liggen lichtroze kussens op, wat een luxe uitstraling geeft. Verder zijn er vier grote relaxstoelen met bijpassende voetenbankjes. Dat nodigt uit tot loungen. ‘Hier begin de je dag met een royale mok koffie met iets lekkers erbij’, lezen we op de website. Dat klinkt veelbelovend.

Bij aankomst worden we vrijwel direct opgemerkt door een attente medewerker. Zij begroet ons met de woorden: ‘Goedemorgen, wilt u iets drinken?’ Heel normaal natuurlijk, maar de manier waarop het gebeurt geeft ons direct een welkom en gastvrij gevoel. Haar open uitstraling draagt daar toe bij, net als haar verzorgde bedrijfskleding, de correcte bediening en de luxe en relaxte sfeer op het terras.

Dorpsstraat 88
www.badhotelbruin.nl/riviera-lounge

Reageer op dit artikel