artikel

Terras Top 100 2015 nummer 80 De Schoppe, Winterswijk

Café

Te midden van een groen landschap, in de Gelderse Achterhoek, is op camping De Twee Bruggen het terras te vinden van restaurant De Schoppe. Het ligt voor deze horecagelegenheid. Uiteraard weten veel campinggasten deze pleisterplaats te vinden. Maar daarnaast komen er ook veel fietsers en wandelaars
langs.

Terras Top 100 2015 nummer 80 De Schoppe, Winterswijk

Ondanks dat het terrasmeubilair op grind staat en inklapbaar is, valt het zitcomfort niet tegen en is de entourage sfeervol. Bij aankomst begroet de medewerker ons direct hartelijk. Zodra ze vrij is, komt ze om de bestelling op te nemen. De medewerkers zien er verzorgd uit en ze dragen allen bedrijfskleding. De dames dragen, indien van toepassing, de haren opgestoken of dragen een paardenstaart.

Wat opvalt, is dat de medewerker goed kijkt: wanneer de tafels vol staan, ruimt ze die binnen vijf minuten leeg. Ze controleert de asbakken en kijkt op de grond of er nog rommel
achtergebleven is. Altijd fijn, dit soort alertheid. Compliment.

Meenkmolenweg 23
www.detweebruggen.nl

Reageer op dit artikel