artikel

Terras Top 100 2015 nummer 81 Nederzandt, Noordwijk

Café

Een vaste naam in deze lijst en ook dit jaar weer van de partij. Ze zijn 365 dagen per jaar open en noemen zich dé eet-, drink- en feestlocatie en vrijplaats van iedereen: Strandrestaurant Nederzandt. Pal aan het strand, precies achter de duinen tussen Noordwijk en Zandvoort, is dit terras te vinden.

Terras Top 100 2015 nummer 81 Nederzandt, Noordwijk

Het ziet er erg leuk uit, het is groot en het is er bomvol tijdens ons bezoek. Het eerste en middelste gedeelte van het terras staat op tegels. Het achterste terras bevindt zich op het zand. We zien stoelen met allerlei kleuren. Dat oogt vrolijk. Op de stoelen per twee met een tafeltje ertussen, is het heerlijk genieten van de zon. Kinderen kunnen spelen in het zand tussen het meubilair.

Op de achtergrond klinkt livemuziek en we zien overal medewerkers lopen die hip zijn gekleed zijn in jeans, zwarte blouse en op gympen. Ze zijn erg snel en helpen ons vriendelijk. De livemuziek bevalt ons en verder vinden we de gratis vishapjes die ze serveren een leuk initiatief.

Langevelderslag 52-54
www.etenbijnederzandt.nl

Reageer op dit artikel