artikel

Terras Top 100 2015 nummer 90 Landgoed Het Rheins, Enter

Café

Landgoed Het Rheins is een uitgestrekt horecacomplex, fraai gelegen in het Twentse landschap. Zeker in de weekeinden trekt het weelderige onderkomen veel publiek uit alle windstreken.

Terras Top 100 2015 nummer 90 Landgoed Het Rheins, Enter

Veel fietsers en (groot)ouders met (klein)kinderen. En die jongste generatie verveelt zich hier geen moment, dankzij de aanwezigheid van zowel een kinderboerderij als een speeltuin. Met het kroost op het springkussen is het voor de volwassenen ontspannen zitten op het verzorgde en schone terras. Om de tafels staan zwart met rieten stoelen. Op iedere leuning een fleecedeken tegen eventuele kou. Onder de veranda nog een paar bankstellen. Bij de koffie en cappuccino komt een beetje slagroom. Lekker.

De hierna bestelde frisdranken staan ook snel op tafel. Zowel flesje als glas worden op een viltje geplaatst en de inhoud voor de helft uitgeschonken. Precies zoals je dat mag verwachten bij een terras in deze lijst. Als we vragen hebben over de locatie, haalt onze serveerster vlot een aantal informatiefolders. Van alle markten thuis hier.

Reageer op dit artikel