artikel

Terras Top 100 2015 nummer 98 Het Gulden ABC, Delft

Café

Bij Het Gulden ABC zijn ze niet voor een kleintje vervaard. Het plein voor de deur wordt gedeeld met een aantal collega’s en op mooie dagen puilen de terrassen uit. En het is toch al zo’n horecastad, dat hele Delft.

Terras Top 100 2015 nummer 98 Het Gulden ABC, Delft

Je moet het allemaal maar kunnen behappen en dat kunnen ze hier gelukkig feilloos. Het valt onze mystery visitor dan ook op dat er, ondanks de grote drukte, toch tijd is voor een woord van welkom en dat medewerkers continu oog houden op het welzijn van de gasten. Dat doen ze heel netjes.

Er staan ook op deze voorjaarsdag in april genoeg medewerkers ingeroosterd, waardoor iedere gast snel wordt  geholpen. Zijn de glazen leeg, dan wordt er vlot gevraagd of we nog iets wensen. Dit gebeurt soepel en gemakkelijk, zonder dat het opdringerig wordt, prettig! Om ons heen veel gasten aan de pannenkoeken. Op de site lezen we dat ze een paar dagen per week onbeperkt te bestellen zijn. Daarvoor is het voor ons nu nog te vroeg. Maar lekker oogt het wel. We komen er een volgende keer zeker voor terug.

Markt 34
www.hetguldenabc.nl

Reageer op dit artikel