artikel

In the mix: Binakol Cocktail

Café

Om tijdens drukke uren een makkelijke cocktail te bereiden met volle complexe samekn, ontwikkelde cocktailbureau Cocktail Professor een intense siroop. Met papaja als basis, maar ook de frisheid van het citroengras, spicy noten van de chilipeper en een beetje zuur van limoen. De siroop speelt bij deze cocktail echt de hoofdrol. Door de complexe siroop hoeven er maar vier ingrediënten in de cocktail gebruikt te worden. Daardoor kan deze snel worden bereid.

In the mix: Binakol Cocktail

Ingrediënten:

  • 45 ml Belvedere Vodka
  • 20 ml kokosmelk
  • 10 ml Homemade Papaja Chili Citroengras siroop
  • 10 ml citroensap
  • Citroengras (Gebruiken als touw)
  • Bananenblad
  • Plaatselijke Gumamelabloem
  • Longdrinkglas

Bereidingswijze:

Garneer het glas met het bananenblad en de Gumamela-bloem. Gebruik citroengras als touw. Doe ijs in de shaker en voeg alle ingrediënten. Schud kort, totdat de shaker koud is. Vul het longdrinkglas met ijs en double strain de cocktail in het glas.

Reageer op dit artikel